w

Konsert: Salto Mortale

Gjør deg klar til en forrykende konsert i Æventyrsalen fredag 26. oktober Tittel Start Slutt Sted Tittel Konsert: Salto Mortale Start fredag 26. okt 2018 20:00 Slutt 26. okt 2018 23:00 Sted Hamsunsenteret Les mer Kjøp billett

fredag 26. okt 2018 20:00 Hamsunsenteret
Kjøp billett
26.10.201820:00 Barbra Elise Grøgaard

Fakta

Dag 1 26. okt 2018 20:00 - 23:00RSted Hamsunsenteret

Etter over femtenhundre konserter over hele Norge tok Christianssand Ensemble (CSSE) i 2017 et endelig farvel med Sørlandets hovedstad og døpte seg om til Salto Mortale. Bandet gjør heller ikke skam på sitt nye navn og fremstår mer energisk og hardtslående enn noen gang før. Dette er ikke minst takket være ensemblets nyeste medlem, Almir Meskovic på accordion som bringer autentiske Balkan-tradisjoner inn i ensemblets allerede brede musikalske register. 

Hans Marius Hoff Mittets sterke sceniske tilstedeværelse og formidlingsevne er allment kjent via mang en teaterscene rundt om i landet. Dette, kombinert med hans formidable og unike egenskaper som sanger, gjorde Mittet til den perfekte arvtager som vokalist i ensemblet og bidrar også som tekstforfatter. 

Resepten til SALTO MORTALE er - egne låter med norske tekster, boblende energi og sitrende nerve der de sikter seg inn på den smale aksen mellom skyggefullt alvor og rein, uforfalsket livsglede. Inspirert av salmer, chansons og østeuropeisk folkemusikk; tilsettes den helakustiske kraftsalven også gnister fra den amerikanske populærmusikkarven i alle dens avskygninger. 

SALTO MORTALE består av: 
Hans Marius Hoff Mittet – vokal
Marius Tobias Hoven – trombone, kor
Almir Meskovic - accordion
Jarle Storløkken – gitar, kor
Per Einar Watle – gitar, kor
Eirik Are Oanæs Andersen – kontrabass, kor


”Det er fest, det er sirkus - men likevel er CSSE (Salto Mortale) dypt og seriøst forankret i et uttrykk de har finslepet til presisjon gjennom 15 år sammen, og langt på vei skapt sin egen sjanger” – 
Rana Blad


https://www.facebook.com/events/236120637065715/


Billetter kjøpes her

google map