Konsert med Susanne Lundeng trio

Velkommen til en etterlengtet konsert med selveste Susanne Lundeng! Torsdag 13. juni kl.: 19:00. Tittel Start Slutt Sted Tittel Konsert med Susanne Lundeng trio Start torsdag 13. juni 2019 19:00 Slutt 13. juni 2019 21:00 Sted Hamsunsenteret Les mer

torsdag 13. juni 2019 19:00 Hamsunsenteret
Kjøp billett

Fakta

Dag 1 13. juni 2019 19:00:00 - 21:00:00RSted Hamsunsenteret

Denne gangen har hun med seg 2 suverene musikere og en brilliant lydmann; Nils-Olav Johansen på gitar og vokal, Erik Nylander på trommer. Tor Breivik på lyd. Og på fele og sang, selveste Susanne Lundeng, selvsagt.

Våren 2018 kom Susanne ut med sitt tiende album "Det va nære på" til terningkast 5 fra et samlet norsk pressekorps. 

Lundeng har med forankring i nordnorsk folkemusikk utviklet seg til en særpreget komponist, arrangør og musikalsk fritenker, og har bl.a. høstet en Spellemannpris i folkemusikk for sin utgivelse av nordlandsslåtter og er en av Norges mest meritterte folkemusikere. For første gang synger hun egne tekster, og åpner for nok en ny side ved sitt kunstnerskap.

Musikken blir omtalt som drivende melankolsk, nedtonet, sår og stormfull. En harmonisk villskap som i kombinasjon med Susannes ekspressive og energiske sceneopptredener får publikum til å skjerpe sansene.

Konsertanmeldelse av Frank A. Bjortjønnli i Brønnøysund avis: «Her er glede, sorg, sinne og forbannelse i skjønn harmoni. Her er tekster uten vers og refreng som passer som støpt inn i musikken. Med sin nordnorske dialekt viser hun at det ikke bare er eder, galle og bannskap som kan assosieres, men også følelser så vakre og såre. Nordnorsk tradisjon og folkemusikk ikledd jazzdrakt var en så utrolig herlig og god opplevelse for undertegnede med sitt tunge og hardtslående «metal»-hjerte at jeg er litt overveldet»

Skaff deg billetter nå, det kan bli trangt om plassen!