Teater: Love and The Ocean

Søndag 22. september kl.: 18:00-19:00. Tittel Start Slutt Sted Tittel Teater: Love and The Ocean Start søndag 22. sept 2019 18:00 Slutt 22. sept 2019 19:00 Sted Hamsunsenteret Les mer

søndag 22. sept 2019 18:00 Hamsunsenteret
Kjøp billett

Fakta

Dag 1 22. sept 2019 18:00:00 - 19:00:00RSted Hamsunsenteret

LOVE AND THE OCEAN (Engelsk tale som alle kan forstå)

Havet og Kjærligheten møtes på sengekanten og brer en dyne av musikk, video og tekst over publikum. Lost and Found Productions produserer sin nye produksjon på Figurteatret.

Hva er det med havet som vekker lengselen i oss?
Og hva er det vi lengter etter?

Love and the Ocean er en forestilling av teaterkompaniet Lost and Found productions (Nikoline Spjelkavik og Victoria Røising). Havet og Kjærligheten møtes på sengekanten og brer en dyne av musikk, video og tekst over publikum.

Forestillingen foregår i en diger seng, et sted mellom dagen og drømmen ---

Kanskje handler det om å være ett med noe, noe større, eller noen, som da vi ennå var et lite frø, et foster,
tilbake til en begynnelse.
Kanskje det handler om å drukne, om oppløsning.
Det er stille før stormen. Vi kommer til å trenger hverandre i uværet. Du kan være en redningsvest i det uendelige blå, eller grunn nok til å tenne et nødbluss.

Lost and Found Productions består av:
Nikoline Spjelkavik og Victoria Røising.
Tidligere har de produsert forestillinger som "Oh Baby Baby" og konsertforestillingen "Different Kind of Stars". I 2017 var de årets ungkunstnere under Festspillene i Nord-Norge. I 2019 var de tilbake i Harstad med premieren på "Love and The Ocean".

Forestillingen er på DKS-turnè, men vi åpner opp for at også andre enn skole-elever skal få ta del i dette fantastiske univeret.

Billetter kjøpes på nett eller i Kafe SULT
Kafe SULT holder åpent.