Nordland teater: Ei hand å holde i

Tirsdag 21. januar kl.: 18:00. Tittel Start Slutt Sted Tittel Nordland teater: Ei hand å holde i Start mandag 20. jan 2020 18:00 Slutt 20. jan 2020 20:00 Sted Hamsunsenteret Les mer

mandag 20. jan 2020 18:00 Hamsunsenteret
Kjøp billett

Fakta

Dag 1 20. jan 2020 18:00:00 - 20:00:00RSted Hamsunsenteret

EI HAND Å HOLDE I handler om det å være 40 år. På godt og vondt. Det handler om å finne sammen, kanskje om det å forlate noen, kanskje finne noen nye, eller kanskje finne den samme en gang til.

EI HAND Å HOLDE I blir ei humoristisk, sorgtung, lettbeint og viktig forestilling basert på sangene til Trygve Hoff. Sanger som har satt preg på et helt ti-år, og som fremdeles har et hørbart ekko førti år etter. Stig Bang har satt sammen sanger til en helhetlig historie om en liten by, eller sted, eller en plass. Der alt skjer. I løpet av et år. Der den forbanna fiskeren på vei til ligningskontoret med årets selvangivelse og bilag i en plastpose fra S-laget, møter lærerparet som sjølproletariserer seg selv med et opphold nordpå, mens de er så inn i hampen potente at de klare å skaffe en tre-fire unger i løpet av bare ett år. Her er sesongarbeideren Gunn og ho gamle Gudrun. Jentoft med beinet er med. Og så Sverre da. På 40. Nyskilt. Og klar til å bli plukket.

Vi får selvsagt høre kjente og kjære sanger som Har en drømNordnorsk julesalmeFem år etter Mendelssohn og mange, mange flere. 

VARIGHET 2 timer

PREMIERE 11. januar 2020

MEDVIRKENDE Richard Olsen, Emilie Tverbak, Linda Mathisen, Julie Sofie Reite, Stein Elvestad, Kristoffer Hjulstad, Marte Hansen, Mona Jacobsen, Andreas Kolstad

AV Stig Bang, etter sanger av Trygve Hoff

BEARBEIDET AV Erik Schøyen

MUSIKALSKE ARRANGEMENTER Håvard Lund

REGI Erik Schøyen

MUSIKALSK LEDER Tor-Petter Aanes

SCENOGRAFI Eirik B. Torsethaugen og Eirik Schøyen

KOSTYME Sylvia Denais

LYSDESIGN Eirik B. Torsethaugen