Hamsunsenterets Nobel-måltid
Det er 100 år siden Knut Hamsun ble tildelt Nobelprisen i litteratur for Markens grøde. Vi feirer det med et fireretters litterært festmåltid. Tittel Start Slutt Sted Tittel Hamsunsenterets Nobel-måltid Start torsdag 18. juni 2020 18:00torsdag 25. juni 2020 18:00torsdag 2. juli 2020 18:00torsdag 30. juli 2020 18:00torsdag 20. aug 2020 18:00torsdag 27. aug 2020 18:00 Slutt 18. juni 2020 20:0025. juni 2020 20:002. juli 2020 20:0030. juli 2020 20:0020. aug 2020 20:0027. aug 2020 20:00 Sted Hamsunsenteret
Fakta
Dag 1 18. juni 2020 18:00:00 - 20:00:00RDag 2 25. juni 2020 18:00:00 - 20:00:00RDag 3 2. juli 2020 18:00:00 - 20:00:00RDag 4 30. juli 2020 18:00:00 - 20:00:00RDag 5 20. aug 2020 18:00:00 - 20:00:00RDag 6 27. aug 2020 18:00:00 - 20:00:00RSted Hamsunsenteret Kontaktperson Nordis Seel Tennes Telefon 92221231 Epost nordis.tennes@nordlandsmuseet.noI 1920 ble Knut Hamsun tildelt Nobelprisen i litteratur for Markens grøde. Han reiste til Stockholm med sin kone Marie, hvor de var med på flere høytideligheter, deriblant en storslått bankett!
For å feire 100-årsjubileet for Hamsuns nobelpris, inviterer vi til en fireretters matopplevelse - en kulturhistorisk og kulinarisk tidsreise til selve høydepunktet i Knut Hamsuns litterære karriere. Mellom rettene, byr vi på høytidelige taler og saftige anekdoter fra Hamsuns store kveld.
Nobel-måltidet tilbys også under Hamsundagene. Datoene er: 5. (UTSOLGT), 6. og 7. august. For å bestille på disse datoene klikk HER.
Kontakt: hamsunsenteret.booking@nordlandsmuseet.no
MENY
Consommé Sellanrå (5)
Bouchées d'oble Geissler (1,2,4,6)
Pate d'agneau Isak (1,2,3,4)
Parfait d'or de la forêt Inger (1,2,4)
Allergener: 1: hvete, 2: melk, 3: nøtter, 4: egg, 5: selleri, 6: fisk.
PRIS
Pris: 950,- per person.
Vinpakke med eller uten alkohol kommer i tillegg til prisen.
Varighet: 2 timer
Vilkår: For å kunne gjennomføre Nobel-måltidet må vi ha minst fire påmeldte.