Familiedag på tunet!

Velkommen til familiedag på Hamarøy bygdetun! Tittel Start Slutt Sted Tittel Familiedag på tunet! Start lørdag 7. juli 2018 12:00 Slutt 7. juli 2018 18:00 Sted Hamarøy bygdetun - Handelsgården Breidablikk Les mer

lørdag 7. juli 2018 12:00 Hamarøy bygdetun - Handelsgården Breidablikk

Fakta

Dag 1 7. juli 2018 12:00:00 - 18:00:00RSted Hamarøy bygdetun - Handelsgården Breidablikk

Hver helg i juli blir det liv på tunet, med aktiviteter, omvisninger og arrangementer – lørdag 7. juli åpner vi sommersatsningen med familiedag: 

Ta turen til tunet både store og små, på lørdag blir det aktiviteter for barn og spill på plenen. Det blir åpen kafé i bårstua – Teodor med brokk, hvor vi serverer lokalproduserte lefser og minst like god kaffe som i Kafé Sult. Det blir banking av tørrfisk fra Lofoten, og mulighet for å få noe kaldt å drikke i solveggen. Gratis inngang! 

Vi byr også på en spesialskrevet omvisning som løfter fram den lokale historien, og tar oss med til den dagen det ble holdt ting for første gang på Hamarøy. I det gule huset kan du oppleve et autentisk butikkmiljø fra gamle dager. Og på låven vises utstillingen «Med båten gjennom strauman – en reise tilbake til Husøyvær». 

Senere i måneden blir det tre nye anledninger til å få med seg Hamsunsenterets prisbelønte Markens grøde-konsert på låven – lørdag 14., 21. og 28. juli. I tillegg inviterer vi på flere småarrangementer, intimkonserter og lokalhistoriske foredrag. Hamarøy bygdetun holder åpent fra 12.00–18.00 hver lørdag og søndag i juli. Velkommen!